Operations koordinator till vårt huvudkontor i Göteborg

Scandinavian Tank Storage AB
Vill du vara en del av ett framgångsrikt team och forma framtidens lagringsbolag? Utmanas du av frihet under ansvar med varierade uppgifter där den ena dagen inte är den andra lik?
Scandinavian Tank Storage AB är ett privatägt och oberoende lagringsföretag för petroleumbaserade produkter och biobränslen. Sedan starten 1993 har vår filosofi varit enkel: genom professionalitet och kostnadseffektivitet skapar vi goda affärer och förenklar för våra kunder. Filosofin har varit framgångsrik och företaget har idag en marknadsledande position i Norden.
Vi består av ett 20-tal kompetenta medarbetare med lång och gedigen erfarenhet i branschen.

Vi söker en operations koordinator till vårt huvudkontor i Göteborg
Vill du jobba i ett litet flexibelt team med varierande arbetsuppgifter? I rollen som en av tre koordinatorer på vår operationsavdelning är du med och samordnar lastningar/ lossningar av oljefartyg och tankbilar till och från våra sju terminaler i Sverige. Detta innefattar kontakt med terminaler, samarbetspartners, fartygsagenter, oberoende inspektörer, tullverket och skatteverket, banker osv. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder som till större delen utgörs av internationella oljetradingbolag men även företag som jobbar med distribution av olika produkter in i Sverige. Då vår verksamhet är igång dygnet runt och frågeställningar kan uppstå utanför normal arbetstid delar alla på operationsavdelningen på en beredskap som sköts mobilt och vi stöttar varandra vid behov.
Vi är ett litet bolag och hjälper vandra över avdelningsgränserna vilket ger en bred kunskap och förståelse för branschen. Beslut diskuteras ofta öppet och alla kan vara med och påverka beslut i den dagliga driften. Då vår operationsavdelning har daglig kontakt med såväl kunder som samarbetspartners blir du ett av våra ansikten utåt och kommer medverka vid events, kundträffar både i Sverige och utomlands.
Vi söker dig som är social, framåt, självgående och har en god känsla för service och är lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat, noggrant och är bra på att hantera flera saker samtidigt. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet inom olja, sjöfart och/ eller tullhantering. God svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid att hitta en person som passar bra in i gruppen, är framåt, positiv och engagerad.

Ersättning: Fast lön och tillägg vid beredskap
Bolaget är generöst avseende utbildning och erbjuder förmåner i form av friskvårdsbidrag, företagshälsovård, erforderliga arbetsredskap (dator, mobiltelefon mm), försäkring mm.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor vid Nya Varvet i Göteborg med start så snart som möjligt.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut om du är rätt person. Sista dag för ansökan är 2022-01-07.
Skicka in CV med ditt personliga brev till ansokan@scandinaviantankstorage.com och märk ansökan med Operations.
För mer information om bolaget: https://scandinaviantankstorage.com/sv/